Dining room studio z scandinavian style dining room | homify
Dining Room STUDIO Z Scandinavian style dining room
Dining Room STUDIO Z Scandinavian style dining room
Dining Room STUDIO Z Scandinavian style dining room

Located in Toronto's Parkdale area, this large 125 year old semi-detached house was once divided into several apartments. The home was returned to a single family residence claiming enhanced functional and bespoke features including sound proofing and cleverly designed built-in cabinets throughout. The formerly dark and partitioned home is now bathed in natural light and boasts a welcoming and open ground floor living space.Designed for a couple who love to cook and entertain, the kitchen was relocated to the center of the home to become a focal point for both daily living as well as special gatherings. This captivating space was achieved by delicately blending a modern aesthetic with the original Victorian character.

Similar Photos
Comments