Conservatory by キリコ設計事務所, asian | homify
 Conservatory by キリコ設計事務所, Asian
 Conservatory by キリコ設計事務所, Asian
 Conservatory by キリコ設計事務所, Asian
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

It was built on a long and narrow space in a idyllic suburb area .

The request by the client was to be able to have a quiet life considering the retirement of a bit distant future.

So, I planned a single-story house as a first idea for them to live only on the first floor when this husband and wife is aged. I took into account the surrounding environment that they are mostly agricultural, the outside wall of the house is made of 100% natural material which is volcanic ash. As for the floor plan, it was designed so that all the rooms will have sunlight and ventilation efficiently utilizing effectively the long and narrow space that stretches from East to West.

Inside there is doma, which has a space established in the Japanese traditional houses ahd has meaning of between outside and inside, and its large retractable opening makes more compatible with the yard. In addtion, by surrouding with balcony like inner court and Noh theater, we can get to feel change of season directly.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.