Study/office by 直方設計有限公司 | homify
< >
 Study/office by 直方設計有限公司
< >
 Study/office by 直方設計有限公司
< >
 Study/office by 直方設計有限公司
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

踏入玄關,餐廚與客廳串聯成開闊的生活場域,明亮天光映照在胡桃木紋造型牆上,構成一幅沉穩舒適的居家風景。聆聽業主的生活想望,我們調整原有格局,讓中島廚房成為日常生活的重心,並利用一道俐落的天花弧線,勾勒出迎接主人返家的微笑曲度,優雅修潤大小樑落差,呼應用餐空間定位。透過有效益的空間劃定,玄關旁為業主創造出獨立工作室、可開闔的電視櫃滿足生活收納的需求;臥室也利用原格局的畸零空間,規劃隱藏式化妝檯,收納量充足又能維持純淨空間。

Colour: White
Material: Metal
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.