Minimalist by matter of space pvt. ltd., minimalist wood wood effect | homify
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Site-Gugaon.

Client need- Study + Library  Challenge- The client wanted a small study room but did not have any space.  Solution—Team MOS suggested to use the toilet and store which was not in use so much  so as the client need is fullfilled  Here we are showing you the before and after picture

Colour: White
Material: Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.