Laman hijau lot 32, private resident: living room by the maximalist design, modern plywood | homify
LAMAN HIJAU LOT 32, PRIVATE RESIDENT:  Living room by THE MAXIMALIST DESIGN, Modern Plywood
LAMAN HIJAU LOT 32, PRIVATE RESIDENT:  Living room by THE MAXIMALIST DESIGN, Modern Plywood
LAMAN HIJAU LOT 32, PRIVATE RESIDENT:  Living room by THE MAXIMALIST DESIGN, Modern Plywood
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Time to Relax at this upscale modern space, we created a soft, romantic environment for owner's lovely family. The wonderful mix of lines and colors are now layered into this space’s architecture and furnishings. The result is a place of balance and beauty, in harmony with its surroundings.

Colour: Multicolored
Material: Plywood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.