Modern by アトリエハコ建築設計事務所/atelier hako architects, modern | homify

The site is located on a town in which single-family houses and apartments mixed, and is hard to forecast the state of environment in the future.

Shape of the house is determined according to the height limit of the Building Standards Law.

Internal areas for two generations that have the different ceiling heights are stacked vertically, while sharing the entrance and bath area.

In order to be able to live comfortably without being affected by the changes in the future in the surrounding environment, main openings are set up around stairs as buffer zone between exterior and living area.

In addition, on the upper floor living area, horizontal panorama windows offer equal brightness throughout the room over the future in spite of the size that is made consideration of privacy, and offer interesting fragmented view of the surrounding environment.

Similar Photos
Comments