Solero Parasols
edit edit in admin Request review New project

Reviews

Bedankt Solero Team, het overleg aan de telefoon om de juiste parasol te bepalen was heel prettig en ivm de gewenste kleur hadden we geteld op minimaal 2 weken levertijd. Wat een verrassing toen een paar dagen later de parasol al geleverd werd :) De hulp bij het opzetten was ook top service.
over 1 year ago
Goed product, uitstekende service, gratis thuisbezorgd binnen 1 dag!
about 1 year ago
Hele goede kwaliteit en een enorm goede service. Ik kan het iedereen aanraden!
about 1 year ago
Alles tiptop zowel de communicatie / advies, de levering en natuurlijk de parasol zelf. Heel blij met onze Solero Fratello Pro. Wij kozen taupe en het is prachtig.
over 1 year ago
Zeer tevreden met de keuze van de Cielo Pro Platinum Parasol. Nadat we toch een ander kleur doek wilde maakte Solero daar geen enkel probleem van en bezorgde ons onmiddellijk een ander nieuw doek. Uitstekende service, goede kwaliteit. Prettige dienstverlening!
over 1 year ago
Bij een eerste bezoek aan Solero Parasols te Best werden we door Sam van Keulen prima ontvangen en kregen we deskundig advies op maat. Uit diverse parasols konden we kiezen maar op grond van de verstrekte informatie viel toch de keus op de Fuerto Pro; een (horeca)parasol die gemakkelijk door iedereen te bedienen is en 360 graden kan draaien. Een professionele parasol met mooi doek en voorzien van fraaie logo's. De plaatsing van de voet in beton gebeurde vakkundig en er werd zeer netjes gewerkt. Ook Giovanni heeft secuur de parasol op de voet geplaatst en uitleg gegeven.. Kortom helemaal af! De bewoners van het Zorgcentrum Berkenstaete te Son en Breugel (onderdeel van Zorggroep Archipel) zullen er vele jaren plezier van gaan hebben. Met Sonnige groet, Leny Achten (St. Vrienden van Berkenstaete Vz.)
6 months ago
Via de mail contact opgenomen voor advies over vervanging van onze oude tuinparasol. Zijn goed, tijdig en volledig door Sam van Solero geinformeerd. Gekozen voor de Frarello Pro in taupe. Met een goede logistieke afstemming werd de parasol de volgende werkdag afgeleverd. Chapeau laat de zon maar schijnen
5 months ago
Zeer goede snelle service. We mochten zelfs langskomen terwijl ze eigenlijk gesloten waren. Goed product, snel geleverd. Echt een dikke 10
over 1 year ago
We hadden een probleem met de draaiknop van onze parasol (2 jaar geleden aangekocht online) die niet meer vast kon gezet worden. Solero Parasols gekontakteerd met de vraag of ik een nieuwe kon aankopen. Ik kreeg als antwoord dat een gratis vervangstuk zou worden opgestuurd. De dag nadien zat het in mijn bus. Wat een service! Hartelijk dank. Mario Vaneechoutte, Kalken, België.
3 months ago
Heel fijn bedrijf! We zijn super goed geholpen door Pim van Keulen. Nam alle tijd voor onze vragen en dacht goed met ons mee. Parasol gratis thuisbezorgd en het is echt een zéér goed product! Ik adviseer iedereen gewoon even binnen te lopen bij de showroom en naar Pim te vragen voor deskundig advies! Top!
4 months ago
3 maanden na aanschaf parasol uit de verpakking gehaald bleek het doek beschadigd. 1 telefoontje later en met een super snelle reactie op de mail lag er binnen een paar dagen een nieuw doek op de deurmat. Super service, kan niet anders zeggen. Dikke duim 👍
5 months ago
Na 9 jaar veel plezier te hebben gehad van mijn eerste Solero parasol heb ik weer een prachtige nieuwe parasol gekocht bij Solero Parasols. De reden om weer een parasol bij Solero Parasols te kopen is dat het bedrijf een uitstekende service heeft, de parasols zijn voorzien van een zeer hoge kwaliteit en een supermooi design hebben. Een aanrader voor iedereen die een mooie en degelijke parasol zoekt.
5 months ago
Door een windstoot was ons frame stuk. Solero bezorgde ons aanvankelijk een herstelsetje, maar toen dit niet lukte werd tegen een correcte prijs een nieuw frame geleverd. Heel tevreden met de snelle opvolging en aangename conversaties.
4 months ago
De parasol is vorig jaar geplaatst echter de hoogte moest worden aangepast. Solero heeft dit zeer snel en kostenloos gedaan! Zeer snelle en kosteloze 'after service' ! Top
about 1 month ago
Request review