homify
Solero Parasols
edit edit in admin Request review New project
Solero Parasols
Solero Parasols
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

Bedankt Solero Team, het overleg aan de telefoon om de juiste parasol te bepalen was heel prettig en ivm de gewenste kleur hadden we geteld op minimaal 2 weken levertijd. Wat een verrassing toen een paar dagen later de parasol al geleverd werd :) De hulp bij het opzetten was ook top service.
12 months ago
Goed product, uitstekende service, gratis thuisbezorgd binnen 1 dag!
11 months ago
Hele goede kwaliteit en een enorm goede service. Ik kan het iedereen aanraden!
11 months ago
Alles tiptop zowel de communicatie / advies, de levering en natuurlijk de parasol zelf. Heel blij met onze Solero Fratello Pro. Wij kozen taupe en het is prachtig.
12 months ago
Zeer tevreden met de keuze van de Cielo Pro Platinum Parasol. Nadat we toch een ander kleur doek wilde maakte Solero daar geen enkel probleem van en bezorgde ons onmiddellijk een ander nieuw doek. Uitstekende service, goede kwaliteit. Prettige dienstverlening!
about 1 year ago
Bij een eerste bezoek aan Solero Parasols te Best werden we door Sam van Keulen prima ontvangen en kregen we deskundig advies op maat. Uit diverse parasols konden we kiezen maar op grond van de verstrekte informatie viel toch de keus op de Fuerto Pro; een (horeca)parasol die gemakkelijk door iedereen te bedienen is en 360 graden kan draaien. Een professionele parasol met mooi doek en voorzien van fraaie logo's. De plaatsing van de voet in beton gebeurde vakkundig en er werd zeer netjes gewerkt. Ook Giovanni heeft secuur de parasol op de voet geplaatst en uitleg gegeven.. Kortom helemaal af! De bewoners van het Zorgcentrum Berkenstaete te Son en Breugel (onderdeel van Zorggroep Archipel) zullen er vele jaren plezier van gaan hebben. Met Sonnige groet, Leny Achten (St. Vrienden van Berkenstaete Vz.)
about 2 months ago
Via de mail contact opgenomen voor advies over vervanging van onze oude tuinparasol. Zijn goed, tijdig en volledig door Sam van Solero geinformeerd. Gekozen voor de Frarello Pro in taupe. Met een goede logistieke afstemming werd de parasol de volgende werkdag afgeleverd. Chapeau laat de zon maar schijnen
about 1 month ago
Zeer goede snelle service. We mochten zelfs langskomen terwijl ze eigenlijk gesloten waren. Goed product, snel geleverd. Echt een dikke 10
about 1 year ago
Request review