homify
Zakład szklarski—Line-Glass
edit edit in admin Request review New project
Zakład szklarski—Line-Glass
Zakład szklarski - Line-Glass
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

szybko i sprawnie, na wysokim poziomie, polecam.
over 1 year ago
Bardzo solidna rzetelna firma najwyższa jakość w rozsądnej cenie
3 months ago
Niestety firma mocno nie poważna , przez 3 tygodnie zwodzono mnie że Pan przyjedzie na właściwy pomiar , oczywiscie nikt nigdy nie przyjechał a po 3 terminie ustalenia pomiaru nawet nikt nie raczył powiadomić mnie że nie przyjedzie . Jeśli nie umiesz dojechac do klienta bądz go powiadomić ze pracy nie wykonasz nie oferuj swoich usług . Niestety z takim podejściem bał bym się w sumie wykonanej usługi . Nie polecam
8 months ago
Dobra organizacja firmy i profesjonalnie świadczone usługi. Polecam
about 2 years ago
Szybko sprawnie i rzetelnie polecam
almost 2 years ago
Od 1.5 miesiąca umawialem się trzykrotnie na wycenę na którą nikt nie dojechał. Podejście właściciela tragiczne. Najpierw się umawia, później nie odbiera. Nikomu nie polecam tej Firmy, podejście do klienta żałosne.
about 2 months ago
Totalny brak szacunku dla potencjalnego klienta. Mimo ustalenia dat, umawianie się na pomiary kończy się odrzucaniem połączenia i wysyłaniem bezsensownych odpowiedzi automatycznych: "Nie mogę teraz rozmawiać, jadę samochodem". Firmę mogę polecić tym, którzy naprawdę mają mnóstwo czasu i lubią być potraktowani wyjątkowo nieprofesjonalnie, z prawdziwym, nieskrywanym brakiem szacunku.
2 months ago
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Pawła, chłopacy montazysci bardzo profesjonalni i mili. Gorąco polecam i napewno skorzystam jeszcze nie raz.
about 2 months ago
Fachowe doradztwo , duży wybór produktów . Produkty wysokiej jakości. Realizacja-szybka i sprawna. Firma godna polecenia.
2 months ago
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję i polecam. 😊 Jestem bardzo zadowolona 🙂
about 2 months ago
Request review