Akbrella Şemsiye San. ve Tic. A.Ş
edit edit in admin Request review New project

Projects

Payung Akbrella San. A.Ş. Syarikat kami mula berniaga dengan menghasilkan model payung matahari di bawah jenama sendiri pada tahun 2010 dan telah mula mengumpulkan jenis perabot taman dengan jenama sendiri atas permintaan yang tinggi kerana penghargaan terhadap pemahaman kualiti dan perkhidmatan oleh pelanggannya dan terus dengan langkah yang kuat. Untuk menjadikan penjualannya lebih teratur di masa depan, ia telah melancarkan laman penjualan dalam talian di bawah domain akbrella.com.tr dan di laman webnya, payung taman matahari, payung kolam, payung kafe teleskopik, meja dan kerusi aluminium cor aluminium, perabot luaran logam, dalaman dan luaran kayu. Banyak produk seperti perabot meja dan kerusi restoran, aluminium dan jenis besi pancuran taman tuang, meja rotan, kerusi, kumpulan meja dan kumpulan tempat duduk rotan, tiang lampu jalan di antara unit pencahayaan, meja pemutus aluminium, jenis gantung dan tempat lilin dinding yang digunakan di tempat ini boleh didapati secara dalam talian.

 Akbrella juga menerima pesanan untuk produk yang sesuai untuk projek khas, dan menerapkan pemboleh ubah seperti warna, aplikasi percetakan, kombinasi kain dan kulit yang berbeza sesuai dengan permintaan pelanggan.

EKSPOR: Syarikat kami mengeksport ke negara-negara Eropah, Jerman, Perancis, Austria, Belgia dan England, kami mengeksport ke Tajikistan, Turkmenistan, Kazakhstan dari negara-negara Republik Turki blok Timur. Dari negara-negara Arab, kami mengeksport perabot kebun dan bahçe şemsiyesi produk ke Arab, Kuwait, Iraq dan Israel.

Dalam permintaan produk anda, anda dapat menghubungi pasukan penjualan kami melalui e-mel dan telefon dan membuat tawaran harga.

Address
Gökevler Mah. 563. sok.
34522 Esenyurt
Turkey
+90-2125464658 www.akbrella.com.tr
Prof pin.png%7c41.0193061,28