HollandGreen

Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

By adding a large and bright kitchen living space to this Victorian Town house Holland and Green were able to transform how the family live in their house. This new room is a world away from the small dark north facing kitchen with no views of the garden connected to a central dining room that was never used. The family now live in their new space that is flooded with natural light and connects seamlessly with the garden.

  • Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire HollandGreen Modern houses

    Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["EN"] [Published] An Oxfordshire family's enviable home extension
  • Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire HollandGreen Modern houses

    Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["EN"] [Published] An Oxfordshire family's enviable home extension
  • Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire HollandGreen Modern style kitchen

    Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] An Oxfordshire family's enviable home extension
    ["EN"] [Published] How to design a kitchen that will boost your home's value
  • Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire HollandGreen Living room

    Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 2
    ["EN"] [Published] An Oxfordshire family's enviable home extension
    ["EG"] [Published] جدد غرفة المعيشة في 2019 مع هوميفاي
  • Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire HollandGreen Modern corridor, hallway & stairs

    Kitchen extension and Renovation in Thame, Oxfordshire

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["EN"] [Published] An Oxfordshire family's enviable home extension

Admin-Area