Barn in Spierdijk by Kevin Veenhuizen Architects | homify
Change profile photo
Change cover
Kevin Veenhuizen Architects
Kevin Veenhuizen Architects

Kevin Veenhuizen Architects

Kevin Veenhuizen Architects
Kevin Veenhuizen Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Barn in Spierdijk

In this typical open Dutch landscape, the clients envisioned a home with an integrated workshop area, which blended with the rural environment as well as took advantage of the existing long views. Therefore we saw a seamless transition between indoor and nature as essential. Due to the clients limited budget we developed a set of low-tech design features to make this building sustainable. The neighbouring farm also enables our building to reach sustainably sourced heating and electricity.

Total dimensions
31.2 × 6.6 × 5.6 m / 158 m² (Length, Height, Width / Area)
  •  Houses by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,
  •  Single family home by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,
  •  Living room by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,
  •   by Kevin Veenhuizen Architects,

Admin-Area