Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur | homify
Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur
Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

Suzanne de Kanter Architect…

Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur
Suzanne de Kanter Architect...
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Renovation waterfront house in Goes

This house from 1994 earned a makeover after 24 years. The simple clear design made a good renovation possible. The entrance door, which was rather hidden behind the garage, was brought forward 1.5 meters and was transformed into a prominent entrance facade by means of a wooden finish together with the garage. At the rear, the end façade has been fully opened in the extension, allowing maximum views of the water. The master bedroom, which was located on the front, has been moved to the rear, giving a view of the water from the bedroom and making the living room twice as large. The kitchen is placed centrally in the home, so that contact with the water is now experienced from all living areas. By removing the floor at the entrance, a void has been created that immediately gives a great feeling on entering, despite the 240 cm free height that the house has; a consequence of the construction decree from 1994. The ground floor has become an open space that gives a loft feeling, but where security is nevertheless experienced. A beautiful spacious bathroom has been created on the first floor, where an extra skylight provides natural light. The room on the first floor with a view of the mezzanine above the dining room and the large window overlooking the water, serves as a workplace. Two spacious bedrooms complete the whole. The house has been made as sustainable as possible with new floor heating fed by an air heat pump, 25 solar panels, a heat recovery system, triple-glass glazing in aluminum frames and has been made gas-free. The outdoor life is painted in color and the end façades are fitted with Fraké Noir wood, which will turn gray.

Total dimensions
200 m² (Area)
  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

  • Renovation waterfront house in Goes by Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur

    Renovation waterfront house in Goes

Admin-Area